-Tervetuloa sukuseuraan ja kokoontumisiin!

TARKENNUS 23.7.2021
Kokoontumisen aikataulua seuraavasti:

Kokoontuminen Kiteen Ev.lut Kansanopistolle Opistontie 7,
Kitee. Aloitetaan lounaalla kello 12:00
ja sitten mietitään kuinka päivä vietetään. Ajattelin että katselisimme valokuvia ja yrittäisimme niistä tunnistaa ketä niissä on sekä tallentaa ja tehdä niistä kiva tiedosto. Puoli kolmelta ryystäisimme kahvia ja sitten voisimme jatkaa sukupuun päivittämistä ja muistella tarinoita sukupuun henkilöistä. Myös voisimme miettiä ensi vuoden kokouksen paikkaa, aikaa ja myöskin ohjelmaa. Kello 18:00 voisimme sitten nauttiakin päivällisen jonka jälkeen sanonmekin näkemiin ja toivottelemme hyvää
kotimatkaa.

***************************

Päivitetty 17.7.2021 Kesäiset terveiset Kiteeltä.

Kankkusen sukukokoukseen 31.8.2021 osallistujia on
ilmoittautunut vain 12. Kokous pidetään aiemmasta suunnitelmasta poiketen yksipäiväisenä. Aloitetaan lauantaina 31.8.2021 kello 12 lounaalla. Ovet avautuvat jo kello 11 joten silloin pääsee jo tapaamaan osallistujia hieman ennakkoon. Olisi toivottavaa että mahdollisimman moni ottaisi valokuvia mukaan jotta päästäisiin tutustumaan tarkemmin suvun historiaan ja henkilöihin. Voisimme myös kirjoitella muistiin tarinoita suvun henkilöiden elämän vaiheista.

Olin suunnitellut myös ohjelmaa viikonlopulle, mutta
pelkistetään ohjelma siten että suunnitellaan ensi vuoden varsinaisen sukukokouksen ohjelma jotta saadaan kiinnostusta lisää. Ensi vuonna onkin sitten taas varsinainen kokous, jossa päätetään rahojen käytöstä ja tulevasta toimintasuunnitelmasta.

Tervetuloa tv. Aimo

Ilmoittautumisia kaivataan sukutapaamiseen osallistumisesta Hei Kiteen evlut. Kansanopistolta on varattu tilat, majoitus ja ruokailut Kankkusen sukuseuran sukutapaamista varten 31.7. - 1.8.2021. Tämä yhteensä 96 euroa.

Eli lauantaina lounas ja juhlava päivällinen. Sunnuntaina aamiainen ja lounas. Siispä ilmoittautukaa Aimolle mahdollisimman pian, kuitenkin 15.7.21 mennessäketkä on tulossa sukukokoontumaan Kiteelle. Näin voidaan varmistaa majoituspaikat ja ruokailut.


Jos joku tarvitsee majoitusta la-su-yön lisäksi myös pe-la-yöksi, olkaa yhteydessä asiasta myös Aimoon.

Terveisin
Aimo Turunen puh.joht. gsm 0400275928 aimo.turunen49@gmail.com

Kari Asikainen siht. gsm 0404706002
kari.asikainen@me.com

Myös etäyhteyksiä järjestellään eli internetissä LIVELÄHETYS sekä Skypen, Teamsin ja Zoomin kautta "lankayhteyksiä"

tv. kirjuri Harri


Kuva Kiteeltä erään keskiaikaisen leirin liepeiltä 1965 ;-?

Tilaa oma sukulippis!